Wij helpen u aan de perfecte multifocale bril

Wij hebben een verrassing voor u!

Print onderstaande kortingsbon, bezoek onze winkel en ontvang 100 euro korting op je multifocale bril.

 

Optiek Van de Velde is een erkend Varilux Center. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van de perfecte multifocale glazen. Hoe gaat het in zijn werk?

We gaan eerst een kennismakingsgesprek aan om een analyse te maken over wat uw dagelijkse handelingen en noden zijn. Zo kunnen wij beter inschatten welk glas geschikt is voor u. Vervolgens analyseren we uw voorschrift of doen we een oogtest met onze geavanceerde apparatuur.

Nadat we over alle informatie beschikken gaan we met u samen op zoek naar de perfecte montuur. We hebben meer dan 1500 monturen in ons assortiment en we nemen graag uitgebreid de tijd om de perfecte bril met u te zoeken.

Nadien overlopen we met u de glasmogelijkheden zodat u samen met ons de juiste Variluxglazen kiest die perfect aansluiten bij uw noden en lifestyle.

Waarom voor ons varilux center kiezen?

ADVIES VAN EEN EXPERT

Uw opticien volgt op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux®. Hij is de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux®-bril.

 

ECHTHEIDSGARANTIE

“U ontvangt uw Varilux® Echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.”

 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Als u na een aanpassingsperiode van 60 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij in samenspraak met Essilor deze vervangen door andere brillenglazen.

 

BREUKGARANTIE

Uw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door ons ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

DIEFSTALGARANTIE

Uw Varilux®-glazen zijn éénmalig gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

 

VARILUX® TRAVEL ASSISTANCE

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbinden wij ons ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

 

GRATIS ONDERHOUD

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij ons (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

 

CONTROLE-ONDERZOEK

Tijdens het laatste garantieonderhoud zullen wij een gratis controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

 

ONMIDDELLIJKE HERSTELLING

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om u te helpen.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons Varilux center!

Groetjes

Karen en Stephanie